Välkommen till Industrilackarna i Umeå

Det är till oss ni vänder er när det gäller kök. Vi kan i dagsläget erbjuda allt från lackering av köksluckor till helt nya kompletta kök. Utbytesluckor och kompletteringar i form av att sätta in lådor i befintliga skåp, eller kanske att byta ut dom befintliga lådorna till nya på lagrade skenor. Köksrenoveringar är vi specialister på och har sedan 1992 erbjudit dessa tjänster som nu på senare tid även omfattar att leverera kompletta kök, stommar, köksluckor, garderobsluckor, bänkskivor, handtag, kakel, kitchenwall mm.

Under fliken övrigt hittar ni saker som kan behövas i samband med att man rustar upp hemma.

Våra kunder är såväl företag som privatpersoner.


Om industrilackarna

Genom vår trevliga personal har vi vuxit ordentligt genom åren, med hög kvalitet och bra service så har vi skaffat oss mycket nöjda kunder.

Hos våra privata kunder är en snabbt växande tjänst att sätta in utbytesluckor. Antingen i köket men givetvis också även till gamla platsbyggda garderober eller elcentraler. Det innebär att man behåller sin gamla stomme och monterar en ny lucka med moderna självstängande gångjärn. Till dessa kan man även välja att montera mjukstängare för att få en lite mer exklusiv känsla i luckorna.

Väljer man att göra ett helt nytt kök så kommer vi ut till er för att på bästa möjliga sätt ta till oss av hur omgivningen ser ut, eventuella hinder samt för att ni skall enklast kunna förmedla till oss hur ni önskar ert slutresultat.

Den stora delen av vår verksamhet inom ytbehandling på trä så som omlackering av köksluckor och innerdörrar. Större serier av möbler, inredning och detaljer till snickerier.

På ytbehandling av metall är det plåtar, ventilationsdetaljer, skyltar, och stålkonstruktioner. Vi utför industrilackering och våtlackering av såväl mindre som större gods, långa och korta serier.

Vi kan sprutmåla allt i valfri NCS eller RAL. Önskar ni så kan vi även färganpassa mot befintliga detaljer.